Mending the line

Mending The Line

26 juli 2023

Fly4Fish

Algemeen

Als vliegvisser zit je binnenkort weer goed in de bioscoop, want er is onlangs een nieuwe film over het vliegvissen in premiëre gegaan!

De film Mending The Line gaat naar verwachting in juli draaien.

Het verhaal gaat over marinier John Colter (Sinqua Walls), een gewonde veteraan, die terugkeert naar de Verenigde Staten en worstelt met het verwerken van de traumatische ervaring tijdens zijn laatste uitzending in Afghanistan. Hij wordt gestoord door de alledaagse verwachtingen van vriendschappen en liefdes. In Livingston (Montana) ontmoet hij de norse en koppige vliegvisser Ike (Brian Cox) en Lucy, een getalenteerde fotografe die bibliothecaresse is geworden en voorleest aan veteranen. Terwijl hij behandeld wordt voor zijn wonden, zowel fysiek als psychisch, wil Colter alleen maar opnieuw in dienst treden, om iets te hebben om voor te sterven. Maar de echte uitdaging is iets te vinden om voor te leven.

Mending The Line

Regisseur: Joshua Caldwell.
Geproduceerd door: Kelly McKendry, Scott MacLeod, Carl Effenson, Joshua Caldwell & Stephen Camelio.
Geschreven door: Stephen Camelio.
Cast: Brian Cox (Succession, Good Omens, Separation), Sinqua Walls (Friday Night Lights, Nanny, White Men Can't Jump, The Blackening), Perry Mattfeld (In the Dark, Shameless), Chris Galust (Give Me Liberty), Patricia Heaton (Everybody Loves Raymond, The Middle) en Wes Studi (Soul, Hostiles, A Million Ways to Die in the West).

Laat ons via een berichtje weten wat je van de film vond!

Veel kijkplezier!

algemeen

Filter

Advertentie


Meld je aan voor de nieuwsbrief!